oesters_openen_1zeewier oestermes

Oesters

In 2007 begonnen als De Tesselse Oesterman ontstaan uit een passie voor oesters. Gecombineerd met gastvrijheid. Als De Tesselse Oesterman meng ik mij tussen de gasten terwijl ik de oesters open steek en uitdeel. Naar wens worden ze op smaak gebracht met peper, citroen, tabasco en limoen. Uiteraard begeleid met smakelijke anekdotes en wetenswaardigheden over de oester. Door deze nieuwe smaakbeleving zijn er al vele nieuwe oesterliefhebbers bijgekomen.

Oesters & Meer werkt alleen met de beste en verste oesters die het seizoen te bieden heeft. Door onze ervaring zijn wij in staat om samen met u een keuze te maken van de oester die het best past bij uw gelegenheid. De Fines de Claires, Gillardeau en de Zeeuwse platte oester hebben bijvoorbeeld een mooie verschillende smaakopbouw.

Wilt u een ander type oester door ons open gestoken hebben dan is dat natuurlijk ook geen probleem.

De Tesselse Oesterman komt al langs vanaf 100 oesters.
Voor meer informatie over oesters en over De Tesselse Oesterman verwijzen wij graag naar www.detesselseoesterman.nl


"Mijn advies: probeer hem gewoon puur.
Eventueel met citroen en een klein beetje peper uit de molen.
"