zeepalen

Offerte

Oesters & Meer maakt altijd eerst een op uw wensen afgestemde offerte. Het spreekt voor zich dat wij graag geheel vrijblijvend bij u langs komen om te kijken welke wensen u heeft. Naar aanleiding daarvan maken wij vrijblijvend een passende offerte.

Naast de gehele catering verzorgen wij ook schotels in diverse prijsklassen. Hieronder enkele voorbeelden. Let wel: ook uw schotels zullen wij in overleg samenstellen. Genoemde prijzen zijn dan ook voorbeeldprijzen.

Een haringschotel met 25 haringen:   € 55
De haringschotel wordt opgemaakt met zuur en roggebrood.    
     
Een royaal opgemaakte zalmsalade:   € 8,50 tot € 15 p/p
Onze schotels worden opgemaakt met 200 gram salade en 250 gram vis en visproducten per persoon. Voor € 8,50 maken wij uw schaal op met o.a. roze garnalen en makreelfilet. Op een schotel van € 15 leggen wij o.a. Hollandse garnalen van de TX25 en gerookte paling- en zalmfilet.    
     
Een hapjesschotel met 50 hapjes:   € 55
U krijgt 7 verschillende soorten hapjes. Waaronder bijvoorbeeld Tortilla, haring op roggebrood, soepstengel met Parmaham, crostini met serranoham en oude kaas, witlof schuitje met gerookte zalm.    
     
Een Sushischotel met 50 stuks Sushi:   € 75
Deze Sushischotel bestaande uit drie soorten Sushi wordt geleverd met wasabi, sojasaus en uiteraard met Japanse eetstokjes.    
     
Workshops:   € 42,50 p/p
Onze workshops worden regelmatig gegeven. Wilt u met een eigen gezelschap een workshop organiseren dan kan dat vanaf 8 personen.