oester sushi wrap

Workshops

Oesters & Meer biedt u drie workshops aan, namelijk Sushi-, Oester- en Finger Food workshop. Deze workshops worden voor u georganiseerd vanaf tien personen. Een workshop duurt ongeveer drie uur. U wordt welkom geheten met een drankje en een hapje. Vervolgens een korte uitleg en gaat u in groepjes aan de slag. Wij zorgen er uiteraard voor dat alles voor u klaar staat. Nadat u klaar bent met kokkerellen gaat u gezamenlijk de bereide hapjes/gerechtjes eten. Dit kan uiteraard gecombineerd worden met bijpassende wijnen. De workshops kunnen plaats vinden op een van onze locaties. Maar uiteraard ook bij u thuis of op de zaak. Wanneer organiseert u een workshop? In plaats van uw jaarlijkse personeelsetentje? Als teambuilding? Of om uw zakelijke relaties eens op een orginele maniet te verrassen?
Presenteer uw nieuwe product op een verrassende manier? Efficient en ongedwongen vergaderen? Maar uiteraard ook als vriendengroep of als familieuitje.

Oesterworkshop

Tijdens deze workshop gaat u acht gerechtjes maken met de oester. Ook vertellen wij u over de oester, de ingredienten en de vele mogelijkheden van de oester. U leert vier verschillende oesters herkennen en de verschillende manieren van het openen van een oester.

Sushiworkshop

Tijdens onze workshop vertellen wij u de geheimen van het Sushi maken. Tijdens deze workshop leert u drie soorten Sushi te maken. Wij beginnen met een korte uitleg over Sushi onder het genot van een Japans biertje.

Finger Foodworkshop

U maakt twaalf verschillende kleine hapjes. Deze zogenaamde "Finger Foods" zijn hapjes welke u in een keer opeet. Zij passen perfect bij een goed glas wijn. Finger Food laat zich gemakkelijk als een hapje eten. De gerechtjes zijn gebaseerd op dinermenu's, maar worden gepresenteerd als hapjes.

Oesters & Meer organiseert regelmatig Sushi-, Oester- en Finger Foodworkshops. Maar mocht u met een eigen gezelschap een workshop willen bijwonen, neem dan contact op en in overleg zullen wij een datum en locatie afspreken.

Kijk regelmatig op deze site voor de volgende datum van een van onze workshops.